Uw CNC dienstverlener

Verhoog uw winstgevendheid

NIEUWS

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de interessante CNC wereld en volg het nieuws, bekijk fotos, videos en maak een planning voor het bezoeken van interessante evenementen op het gebied van CNC machines, CNC programmeringen, CAD-CAM programma's.

De 6 belangrijkste zaken voor een passende CAM-systeem keuze

Hoewel er vele tientallen CAM-systemen beschikbaar zijn, is het kiezen ervan niet zo moeilijk als velen denken. Het komt erop aan de beste software te kiezen voor uw toepassing. Hier beschrijven we de 6 belangrijkste zaken waarop u moet letten.

Lees hier meer

Stop met programmeren aan de machine.

7 nadelen met hun oplossing

Lees hier meer

Speciaal cursusaanbod voor verspaners

 

 Lees hier het hele bericht van Stichting OOM.

Is uw CAM-systeem sneller dan uw machine?

 

Oktober 2017: Vergelijk nu uw machinebesturing met de technische specificatie van de snelste besturing in de industrie, lees aansluitend waarom dat nodig is en bekijk de bijbehorende video.

 

 LEES MEER en BEKIJK DE VIDEO

Digitaliseer uw samenwerking in

Autodesk FeatureCAM 2018

 

 

September 2017: Werk samen met uw team en deel Autodesk FeatureCAM 2018. Programmagegevens, live 3D simulatie, werkstukopspanning worden in een beveiligde cloudomgeving gedeeld tussen operators, werkvoorbereiding, engineers en andere teamleden via laptop, tablet of telefoon.

LEES MEER en BEKIJK DE VIDEO

Van Solid naar NC code in minder dan 3 minuten

Van Solid naar CNC code in minder dan 3 minuten | Pro4CNC

Mei 2017: Autodesk FeatureCAM automatiseert uw CAM programmering en geeft u de mogelijkheid om startend met een SOLID binnen 3 minuten automatisch de NC code te genereren. Wilt u weten hoe, neem dan even tijd om een van beide seminars te bekijken.

LEES MEER en BEKIJK DE VIDEO

HURCO 3D printkop vanaf nu beschikbaar

Hurco 3D-Printkop | Pro4CNC

April 2017: Hurco heeft de Hurco 3D printkop voor de bewerkingscentra vrijgegeven voor de verkoop. Met deze unit verandert een CNC freesmachine in een 3D printer met afmetingen waar menig 3D printerfabrikant jaloers op is.
LEES MEER en BEKIJK DE VIDEO

4D CAM breidt met Autodesk CAM software uit naar Nederland

Het Vlaamse 4D CAM heeft bijna alle Nederlandse Delcam klanten van Bemet overgenomen. De CAM specialist die in België al 15 jaar de maakindustrie ondersteunt met onder andere de vroegere Delcam software, breidt namelijk uit naar Nederland. Frank Smets gaat 4D CAM in Nederland ondersteunen en een deel van de support van Feature CAM op zich nemen.

LEES MEER

In drie dagen leren CNC-machines programmeren?

Frank Smets heeft zijn werk bij Hurco verruild voor een eigen onderneming: Pro4CNC. Hij gaat zijn jarenlange ervaring in de verspaning vooral inzetten op het vlak van scholing. “Maar dan wel gericht op de vakmensen voor enkelstuks en kleine series.” En daar sluit zijn tweede activiteit naadloos op aan: de vertegenwoordiging en support voor FeatureCAM in samenwerking met 4D CAM.

LEES MEER