Uw CNC dienstverlener

Verhoog uw winstgevendheid

CNC OPLEIDINGEN

Onze CNC opleidingen zorgen voor een solide basis voor de beginnende CNC programmeur zodat de verdere doorgroei naar CNC expert mogelijk wordt. We hebben in onze eigen opleidingsruimte plaats voor 8 cursisten en maken gebruik van originele programmeersoftware van de fabrikant HURCO en AUTODESK FEATURECAM. Via onze partners bieden wij opleidingen in SIEMENS, FANUC en HEIDENHAIN aan.


TEKORT AAN TECHNISCH PERSONEEL

Het tekort aan technisch personeel in Nederland en Belgie zoals cnc frezers, cnc programmeurs, cad-cam programmeurs kan worden opgelost door enthousiaste medewerkers met de juiste cnc training op te leiden. Of zij nu uw cnc freesbank of cnc draaibank programmeren of bedienen, in alle gevallen is uw doel om uw productie winstgevender te maken.

Maar al te vaak wordt een van uw ervaren medewerkers ingezet om de nieuwe frezer, draaier of werkvoorbereider op te leiden en ontbreekt het dan vaak aan het leggen van een goede programmeerbasis in dit leerproces. Pro4CNC richt zich daarom met name op het leggen van een solide basis in het CNC programmeren omdat een goede programmeur sneller bezig is met het maken van spanen op uw machine, iets wat met namen in de enkelstuks- en kleinserieproductie nodig is om winstgevend te kunnen zijn.

SUBSIDIE

Er zijn tal van mogelijkheden voor subsidie op onze CNC opleidingen en CNC trainingen.Via OOM, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking, kunnen Nederlandse bedrijven en werknemers in de metaalbewerking financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling. Lees hierover verder op de website van het OOM.
Neem CONTACT met ons op voor meer mogelijkheden.